کلاژن را می توان در استخوان، پوست و مفاصل یافت. در بدن، کلاژن از اسیدهای آمینه مانند گلیسین، پرولین، هیدروکسی پرولین و هیدروکسی لیسین تشکیل شده است. این اسیدهای آمینه با هم ترکیب می شوند تا ساختار سه گانه ای را ایجاد کنند و نتیجه آن ساخت کلاژن است. امروزه بسیاری از مردم میخواهند از منابع طبیعی کلاژن در رژیم غذایی استفاده کنند و از مزایای آن بهره ببرند. در این مقاله ما می خواهیم برخی از بهترین منابع کلاژن را به شما نشان دهیم که می توانید در رژیم غذایی خود برای افزایش تولید کلاژن استفاده کنید.
نقش کلاژن در بدن
- کاهش علائم پیری مانند چین و چروک
- سندرم روده تحریک پذیر
- بهبود سوخت و ساز بدن
- بهبود سلامت روانی
- کاهش تشکیل سلولیت
- تقویت ناخن و مو
بدن ما می تواند کلاژن را از طریق غذاهای مصرفی که حاوی اسید های آمینه حیاتی هستند ایجاد کند. با این حال، بعد از بالا رفتن سن، بدن نمی تواند کلاژن تولید کند؛ بنابراین، هنگامی که شما به سن 30 سالگی برسید، تولید کلاژن هر سال حدود 1-2 درصد کاهش می یابد. شما تا سن 40 سالگی 10 تا 20 درصد از کلاژن خود را از دست داده اید. بعضی از آنزیم های طبیعی بدن می توانند کلاژن را از بین ببرند. برخی از عوامل محیطی مانند رادیکال های آزاد، آلودگی و نور خورشید نیز می توانند باعث از بین رفتن کلاژن شوند.
فهرست منابع طبیعی کلاژن در غذا و رژیم غذایی
ممکن است کمبود کلاژن را با پیروی از یک رژیم متعادل جبران کنید. با افزودن برخی از سوپرفوفات ها، به سرعت تغییر پوست و سلامت کلی را خواهید دید؛ بنابراین کرم های «کلاژن» را فراموش کنید و غذاهای غنی از کلاژن را خریداری کنید.
1-آب استخوان
در حالی که تقریبا تمام مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان و همچنین مواد مغذی دیگر برای کمک به تولید کلاژن هستند، استخوان شامل یک فرم کلاژن زیستی قابل دسترسی است که بدن می تواند از آن استفاده کند. بوسیله جوشاندن استخوان های حیوان و بافت همبند آنها، کلاژن به آب منتقل می شود. کلاژن در رباط ها، تاندون ها، استخوان ها و مفاصل متمرکز شده است، بنابراین برای مدت زمان طولانی آنها را بپزید تا کلاژن آنها به آب غذا منتقل شود. آب گوشت استخوان گاو در کلاژن نوع یک بسیار غنی است که برای سلامتی پوست مفید است.
...
توضیحات بیشتر را در لینک زیر بخوانید:
- ۹۸/۰۴/۲۷